30 spørsmål og 30 svar

1. Hvor gammel er du? Jeg er 20, men blir 21 i august!

2. Hvor høy er du? 165 centimeter. 

3. Stjernetegn? Jomfru

4. Når står du opp i hverdagen? Jeg pleier å våkne av meg selv en gang mellom åtte og halv ti.

5. Og i helgene? Som regel mellom åtte og halv ti her også, men hvis jeg har vært våken lenge så kanskje jeg klarer å sove en time ekstra. 

6. Favorittsang akkurat nå? Haha, det må være "You're Welcome" av Dwayne Johnsen, fra filmen Moana. Syns den er så fengende

7. Har du tatoveringer? Ja, har en ananas på undersiden av høyre arm!

8. Hva var det siste du spiste? En tallerken full av bananpannekaker med blåbærsyltetøy!

9. Hva var det siste du drakk? Et glass appelsinjuice og en kopp te med sitron og honning i ? prøver å holde immunforsvaret på topp.

10. En hemmelighet om deg? Har ingen jeg kommer på i nuet, dessverre

11. Har du noen gang vært forelsket? Ja, er faktisk ganske så forelsket akkurat nå! :D


12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Altså, dette er et ganske så interessant spørsmål, og jeg håper virkelig dere blir inspirert av min blå og hvite tannbørste.

13. Hva hører du på akkurat nå? Strawberry Swing av Coldplay

14. Er det noen du savner? Det er alltid noen man savner, men akkurat nå savner jeg kanskje spesielt mine besteforeldre i Trøndelag. Blir lenge mellom hver gang jeg ser dem da de bor et stykke unna.. 

15. Favoritt quote? Haha, det må vel bli denne: "den sunneste gymnastikk er å reise seg fra bordet i rett tid". 

16. Høy eller lav musikk? Det må nok bli lav, da jeg fort blir stressa eller får vondt i hode av for høy musikk i for lang tid, men selvfølgelig så liker jeg å slå opp lyden å synge for full hals av og til! 

17. Hvor drar du når du er trist? Jeg liker ikke å være trist foran andre, så blir som regel til at jeg sitter alene i leiligheten min i egne tanker. 

18. Favorittfarge? Jeg er veldig glad i gull for tiden, også har jeg vel alltid hatt en greie for turkist og grønt...

19. Hvem snakket du med sist? Jonas, på Facebook. Snakket om trening <33 hahah

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Jeg ønsker meg en hund!!! Men den drømmen må vel beklagelig vis vente i noen år... (Jeg vil ha samme hund som kjæresten min har, den på bildet under)


21. Hva var det siste du kjøpte? En iskaffe, en Cola Zero og mellombarer fra Eldorado (SYKT gode!!!), hadde ikke spist eller drukket på over seks timer, så måtte ha noe i magen på vei hjem fra jobb.

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? At jeg ikke kan jobbe pga skoleinnleveringer, noe jeg syns er veldig kjipt da jeg mye heller ville jobbet i stedet for å gjøre skolearbeid haha.. 

23. Hva skal du gjøre til helgen? Først og fremst skal jeg jobbe, så skal jeg prøve å slappe ordentlig av og kose meg. 

24. Drømmereisemål? Herrefred, hvor er det jeg ikke vil dra lurer jeg heller på. Men kanskje Fiji eller Bali eller noe liknende. 

25. Hvordan er du som venn? Ærlig, snill, støttende og kanskje i noen tilfeller litt for direkte.

Processed with VSCO with f2 preset

26. Hva kan holde deg våken om natta? Det er ikke mye som holder meg våken om natta da jeg alltid er så trøtt at det er en kamp å holde øynene åpne etter klokka 12. 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Det aner jeg ikke, fordi jeg har aldri sett på det TV-programmet og vet såvidt hvem noen av dem er...

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Ikke det at jeg har TV-kanaler, men jeg følger jo med på litt diverse på nett, og der går det for det meste i Parks and Recreation, Community og How I Met Your Mother. 

29. Hvilken bok leste du sist? Sett bort i fra pensumbøker, som da ville vært "Kurtby" av Erlend Loe, så blir det nok Wolf av Mo Hayder, en utrolig bra bok!! Full av spenning, også er det jo krim, noe jeg virkelig elsker! 

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Slappe av, lese ferdig "Et Dukkehjem" som er en del av innleveringa Alexander og jeg holder på med, så slappe av og rydde litt før trening. 

  • Dato:27.03.2017
  • Klokken:13:13
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits