10 ting jeg vil gjøre i april

Da var vi allerede kommet noen dager inn i april måned, og jeg tenkte å skrive ned noen punkter for hva jeg har lyst til å oppnå og hva jeg har lyst til å gjøre denne måneden. Vet at det er mange bloggere som gjør nettopp dette, men jeg syns det er fint å kunne sette seg noen mål, og de blir enda lettere å fullføre om man har skrevet dem ned. Så i april vil jeg:

♥ Dra til Bodø for å jobbe. Dette er også et punkt som jeg vet kommer til å bli oppfylt, både fordi turen er bestilt og fordi det er allerede nå til helgen. Det blir veldig spennende å oppleve en helt ny del av Norge, i tillegg til at jeg får tjent litt penger mens jeg er på tur. Det er bare jeg som skal reise, men heldigvis har jeg ei venninne der oppe som kan holde meg med selskap om kveldene blir for lange!

♥ Jeg skal også på hyttetur i påskeferien, noe jeg også gleder meg veldig til! Vi drar allerede førstkommende mandag, jeg og kjæresten og et vennepar av oss. Blir koselig med et par dager på fjellet med avslapping, brettspill, god mat og hygge. 

SAMSUNG CSC

♥ Jeg vil også opprettholde de gode treningsrutinene jeg har opparbeidet meg den siste tiden! I dag har jeg bestilt meg litt nytt til treningsgarderoben og dette booster jo motivasjonen veldig syns nå i hvert fall jeg. Så nå er det bare å stå på for å nå de målene jeg ønsker meg!

♥ Og når vi snakker om mål, så er et av målene mine i april å holde meg litt unna søtsaker. Selvfølgelig skal jeg ikke sette en totalt stopper for dette, men begrense inntaket. Dette gjør jeg også for å få mer energi, en litt sunnere livsstil og slik at jeg enklere kan nå målene mine når det gjelder vektreduksjon.

♥ Påskeferien som starter nå til helgen er noe jeg også gleder meg veldig til, ikke bare på grunn av Bodøturen eller hyttetur, men også fordi jeg skal hjem til Porsgrunn og tilbringe tid med familien min. Jeg får ikke sett dem så ofte når jeg bor i Oslo, og også jobber de fleste helgene, så det blir deilig med en uke fri og familietid!

♥ Denne måneden har kjæresten og jeg planlagt å dra ut å spise sammen, og dette håper jeg virkelig vi får til! Det er lenge siden vi har dratt ut for å spise en romantisk middag bare oss to, så dette ser jeg fram til. 

SAMSUNG CSC

♥ Jeg har også lyst til å tilbringe litt mer tid med vennene mine. På denne tiden av året går mye av tiden til oppgaveskriving i forhold til skolen og forberedelser til eksamen, pluss som nevnt at jeg jobber en del i helgene. Jeg vil prøve å finne på noe med de vennene jeg har som jeg ikke får sett så ofte, så håper det løser seg. 

♥ En ting jeg har lyst til å gjøre denne måneden er å spare. Siden jeg endelig har fått meg en jobb, kan jeg endelig begynne å spare litt penger. Dette er noe som trengs da det alltid er kjekt å ha noe liggende i krisetilfeller, men også fordi det har vært ganske så tomt på sparekontoen den siste tiden. Det koster å være student altså!

♥ Jeg vil også bli flinkere til å variere på matfronten denne måneden. I fjor var jeg veldig flink til å variere når det gjaldt middager, men i år har det gått mye i det samme, noe jeg vil gjøre noe med. Mer variasjon!

♥ Bestevenninna mi og jeg har også planlagt en shoppingtur denne måneden etter lønning. Denne dagen gleder jeg meg veldig til! Kvalitetstid med verdens beste venn, shopping og mest sannsynlig en avsluttende middag med kjærestene våre på kvelden. 

 

Har du noe du skulle ønske du fikk gjort denne måneden? Har du noen mål?

  • Dato:04.04.2017
  • Klokken:15:01
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits